Medewerkers aan het woord

WE LATEN ONZE MEDEWERKERS AAN HET WOORD​

Ben jij benieuwd naar wie er bij DVTadvies werken en met wie je te maken gaat krijgen als nieuwe collega? Enkele van onze medewerkers vertellen hoe zij het ervaren om bij DVTadvies te werken. Want wie kan dit nu beter vertellen dan de mensen zelf? Kom erachter of jij bij ons wilt werken of stage wilt lopen.

Iris ten Hoopen
adviseur

Begin 2023 is Iris ten Hoopen als adviseur duurzaamheid bij DVTadvies in dienst getreden.

Hoe ben je bij DVTadvies terecht­gekomen?
Na een aantal jaar in het vakgebied duurzaamheid in verschillende rollen te hebben gewerkt, zocht ik naar meer verdieping op het gebied van zowel bouw- als installatietechnische kennis. Via een interessante vacature voor duurzaamheids­consultant kwam ik begin 2023 bij DVTadvies terecht.

Bij de afdeling huisvesting ben ik gestart en maak ik deel uit van het team duurzaamheid. Dit team bestaat uit ervaren adviseurs. Ik krijg begeleiding en de mogelijkheid om praktijk­ervaring op te doen.

Wat vind je van DVTadvies?
Ondanks dat ik vrij recentelijk in dienst ben getreden (interview medio 2023), kan ik de platte bedrijfsstructuur en de betrokkenheid van collega’s nu al erg waarderen. Er zijn allerlei mogelijkheden om je kennis te verbreden en te verdiepen en je competenties te ontwikkelen. Het is een dynamische en flexibele werkomgeving.

Kees van der Most
adviseur

Eind augustus 2022 is Kees van der Most als adviseur brandveiligheid bij DVTadvies in dienst getreden.

Hoe ben je destijds bij DVTadvies terechtgekomen?
Via omzwervingen via installateurs kreeg ik van mijn recruitmentbureau de vraag of ik interesse had in een gesprek bij DVTadvies in Utrecht. Ik had bij het bureau al aangegeven dat ik wel geïnteresseerd was in het adviserende deel betreffende brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Na een prettig en open gesprek ben ik aansluitend aan mijn vakantie hier begonnen met mijn werkzaamheden.

En hoe bevalt dit?
Het is natuurlijk nog maar een korte periode dat ik hier nu aan het werk ben, maar ik heb het gevoel alsof ik ben thuisgekomen. De collega’s zijn erg vriendelijk en er hangt een erg prettige sfeer op de afdeling waar ik werk. Als je vragen hebt of iets nog niet weet, is iedereen bereid je te helpen. Het werk is prettig, leuk en afwisselend. Zelfs na 40 jaar in het vak zie ik elke dag weer andere en nieuwe dingen voorbijkomen, waar ik vroeger niet aan had kunnen denken toen ik vanuit de leverancier van de systemen dacht.
Gelijk vanaf het begin is er aangegeven dat DVTadvies het erg belangrijk vindt, dat je je blijft ontwikkelen en dus trainingen en cursussen volgt ter ontwikkeling. Dat wordt erg gestimuleerd.

Waarom zou iedereen bij DVTadvies moeten solliciteren?
Werken bij DVTadvies is iets wat ik iedereen die langer in het vak zit op het gebied van brandveiligheid kan aanraden. Er is erg veel kennis in huis en er wordt zeker niet gediscrimineerd op leeftijd. Bij DVTadvies gaan ze ervan uit dat ervaring en kennis als combinatie op het gebied van brandveiligheid erg belangrijk is.

Binnen DVTadvies is er erg veel kennis in de breedste vorm aanwezig. Niet alleen op het gebied van brandmeld- en ontruimingsinstallaties, maar ook op het gebied van noodverlichting, huisvesting, bouwkundige inspecties en ook het adviseren en begeleiden van de eindgebruiker richting certificering en omgevingsvergunningen.

Daniël Goossens
projectmanager / adviseur

Begin 2022 is Daniël Goossens als projectmanager / adviseur bij DVTadvies in dienst getreden.

Kun je iets vertellen over jouw functie?
Het is een vrij brede functie, met de meest diverse projecten. Zo ben ik begin dit jaar bezig geweest het geven technisch advies voor een aanbesteding voor het vervangen van de verlichtingsarmaturen van een grote winkelketen (in binnen- en buitenland). Tijdens dit proces werd er onder andere expertise gevraagd op het gebied van verlichtings­sterkte, lichtopbrengst, lichtkleur, (harmonische) netvervuiling, etc. Een mooi voorbeeld waarbij ik mijn kennis en praktijkervaring kon delen.

Daarnaast schrijf ik adviesrapportages voor uiteenlopende disciplines zoals noodstroom­voor­zieningen, cameratoezicht, verlichting, ventilatie, verwarming, verduurzaming en diverse andere disciplines.

Verder begeleid ik projecten namens opdrachtgevers tijdens uitvoeringsfase. Tijdens mijn functie heb ik veel contact met zowel mijn collega’s als met opdrachtgevers. Daarbij heb ik de ene dag contact met de facilitair manager en de andere dag met de directeur van een bedrijf. De ene dag ben ik op kantoor in Utrecht, Rotterdam of Eindhoven, en de andere dag op een project in uitvoering of op afspraak bij een klant.

En hoe bevalt dit?
Het is een erg brede functie, waarin ik geen vaste rol vervul, maar tal van rollen op me mag nemen. Dat maakt mijn functie uitdagend en leuk, én dat houdt het interessant voor in de toekomst. Omdat we bij DVTadvies met veel verschillende opdrachtgevers werken, is geen project en geen dag hetzelfde.

Daarnaast biedt DVTadvies mij ook de gelegenheid om mijn kennis en kunde uit te breiden én in de praktijk toe te passen. Zo start ik in september 2022 met de opleiding HIT-W. Een erg mooie gelegenheid voor mijzelf om mijn vakgebied te vergroten en het team binnen DVTadvies uit te breiden met de door mij opgedane kennis in de toekomst.

Wat vind je van DVTadvies?
Wat mij is opgevallen tijdens mijn relatief korte periode bij DVTadvies is, dat het een relatief platte en open organisatie is. Zowel op de werkvloer als ook daarbuiten worden leuke dingen geïnitieerd om bijvoorbeeld kennis te delen, elkaar persoonlijk beter te leren kennen of om een sportieve uitdaging aan te gaan. Zo loop ik in september met een groep collega’s de Dam tot Dam loop en wordt er zeker twee keer per jaar ook iets georganiseerd waar onze gezinnen voor uitgenodigd worden. DVTadvies is een betrokken organisatie waarin iedereen voor elkaar klaar staat en heel erg benaderbaar is. Ook bij de leidinggevenden staat de deur (bijna) altijd open!

Roland Boeijen

adviseur

Halverwege 2018 is Roland Boeijen als adviseur (brand)veiligheid bij DVTadvies in dienst getreden.

Hoe ben je destijds bij DVTadvies terecht gekomen?
Ik had al langere tijd mijn ogen en oren gericht op adviesbureaus die zich richten op de brandveiligheid. Door een detacheringsbureau werd ik al snel gekoppeld aan DVTadvies en kon ik vrijwel meteen aan de slag.

En hoe bevalt dit?
Na 3,5 jaar heb ik mezelf breed kunnen ontwikkelen bij DVTadvies en heb ik het nog steeds erg naar mijn zin. De vlakke bedrijfscultuur maakt het communiceren binnen het bedrijf eenvoudig en direct. De projecten die ik uitvoer, variëren sterk en hebben ieder hun eigen uitdagingen. Projecten worden integraal en in teams enthousiast aangepakt. Dit varieert voor mij van brandveiligheidsinspectie tot brandoverslagberekeningen en van NEN 2580 oppervlaktemetingen tot ontruimingsberekeningen. 

Om je te blijven ontwikkelen biedt DVTadvies de medewerkers de mogelijkheid om cursussen en masterclasses te volgen. Op dit moment ben ik bezig met Brandpreventie deskundige 2. Hierbij vormt Fire Safety Engineering de basis van de opleiding met daarbij aanvullende masterclasses. Denk hierbij aan masterclasses in brandwerendheid, rekenen aan brandveiligheid, rookbeheerssystemen, brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties, PGS, grote brandcompartimenten en brandblusinstallaties.

Waarom zou iedereen bij DVTadvies moeten solliciteren?
Werken bij DVTadvies is uitdagend, erg leerzaam en bovendien leuk! Ik ben bij DVTadvies begonnen met beperkte voorkennis van de brandveiligheid. Tijdens mijn werkzaamheden en de aangeboden cursussen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta. Er wordt veel rekening gehouden met je eigen wensen binnen je functie.

Door ons brede kennisvlak, de mogelijkheid om je te ontwikkelen en de grote verscheidenheid aan projecten zit er voor iedereen een uitdaging tussen.

Heb ik je interesse gewekt? Je kan ook met mij of één van onze adviseurs contact opnemen om een beeld te krijgen van de werkzaamheden en het bedrijf.

Marc Lukassen

adviseur / projectmanager /
toezichthouder / directievoerder

Halverwege 2020 is Marc Lukassen als projectmanager bij DVTadvies in dienst getreden.

Hoe ben je destijds eigenlijk terecht gekomen bij DVTadvies?
Via LinkedIn werd ik benaderd door DVTadvies voor een nieuwe openstaande functie. Door de coronapandemie zag ik de kans en ruimte om de overstap te maken naar een functie waar ik mijn energie uit kan halen. Na enkele gesprekken mocht ik direct starten.

Inmiddels ben je ruim een jaar verder, hoe is het nu?
Bij DVTadvies krijg ik de gelegenheid om mijn kennis en interesses te verbreden. Zo ben ik met veel enthousiasme het eerste halfjaar gestart als adviseur / projectmanager voor de afdeling bedrijfshuisvesting om de bouw van een datacenter te begeleiden. Inmiddels is mijn takenpakket een stuk uitgebreider en heb ik al vele multidisciplinaire projecten mogen uitvoeren. Ik voel mij erg op mijn gemak binnen de bedrijfscultuur van DVTadvies, raak maar niet uitgeleerd en vind het fijn dat geen enkele dag hetzelfde is.

Wat zou je mensen die overwegen te solliciteren bij DVTadvies willen meegeven?
DVTadvies is een integraal advies- en inspectiebureau waarbinnen je de gelegenheid krijgt om aan zeer afwisselende projecten te werken. Je komt te werken met leuke en deskundige collega’s die je altijd kan vragen om hulp. De werkwijze is erg prettig omdat je zelf de verantwoordelijkheid voor je projecten draagt en vrij bent om je eigen agenda vorm te geven. Dit brengt uiteraard wel wat verantwoordelijkheid met zich mee.

Ik adviseer, durf het gesprek aan te gaan met DVTadvies. Het bedrijf heeft de ambitie om in hoog tempo te groeien. Dit biedt jou de mogelijkheid om gezamenlijk te onderzoeken hoe jouw kennis en ervaring het beste tot zijn recht komt binnen de organisatie. Het is een mooie kans en leerschool voor aankomende collega’s die graag aan multidisciplinaire projecten werken.

Dinesh Sheombar

projectmanager / adviseur

Dinesh Sheombar is sinds 2020 bij DVTadvies locatie Rotterdam begonnen als projectmanager / adviseur.

Hoe ben je destijds bij DVTadvies terecht gekomen?
In 2017 heb ik Arco van Kooten voor het eerst leren kennen, waarbij ik mijn interesse liet vallen op een uitdagende functie als projectmanager. Vanwege de afstand met Utrecht leek het ons beide het beste om nog even te wachten. In 2020 deed zich de kans voor om in vestiging Rotterdam te starten als projectmanager en greep ik dit met beide handen vast!

En hoe bevalt dit?
Ik werk nu ruim 1,5 jaar als projectmanager bij DVTadvies. Ik denk dat ik het hier heel erg getroffen heb en erg goed ontvangen ben. Vooral de omgang met mensen, de openheid en het respect naar elkaar ervaar ik als zeer positief. Ik merk dat daar in Corona-tijd nog eens extra goed over nagedacht wordt. Hierdoor voel je je veilig en gewaardeerd en kun je al snel toegevoegde waarde leveren.

Als projectmanager kan je bijna oneindig lang doorgroeien. Projecten zijn er in alle groottes. Van simpel tot zeer complex, met tientallen of honderden betrokken partijen. Ook op persoonlijk vlak krijg ik alle mogelijkheden om door te groeien. Zo biedt DVTadvies mij de mogelijkheid om cursussen te volgen die ik graag zou willen oppakken.

Waarom werk je graag bij DVT?
DVTadvies is een advies- en inspectiebureau met een no nonsens cultuur. Er werken veel fijne betrokken collega’s die stuk voor stuk benaderbaar zijn voor vragen of hulp. De lijntjes zijn kort wat betekent dat er snel geschakeld kan worden als dat nodig is. De sfeer is gemoedelijk en er worden veel dingen georganiseerd voor het personeel. Je bent vrij om je eigen agenda in te delen en krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

Richard Mous

inspecteur / adviseur / CAD engineer

Richard Mous is al 10 jaar werkzaam bij DVTadvies als inspecteur / adviseur / CAD engineer.

Hoe ben je destijds eigenlijk terecht gekomen bij DVTadvies?
Ik werkte op dat moment bij een bedrijf waarbij ik werkzaamheden moest uitvoeren die niet bij mij pasten. Via via hoorde ik van DVTadvies. Er werd gezegd, zoek eens op ‘DVTadvies’, daar staat een vacature open en dat vind je sowieso een leuk bedrijf. Dat bleek, ik solliciteerde, had enkele gesprekken en binnen no time kon ik al aan de slag. En 10 jaar later werk ik hier nog steeds met veel plezier.

Kan je ons vertellen waarom je nog steeds met veel plezier bij DVTadvies werkt?
Ik vind DVTadvies een gigantisch mooi bedrijf: qua werkzaamheden die we uitvoeren en het feit dat we ondanks enkele tegenslagen (crisis, corona etc.) toch altijd gegroeid zijn en een constante werkvoorraad hebben.

Ondanks de grote groei in de afgelopen jaren is de persoonlijke en open sfeer er nog steeds, dat vind ik erg fijn. Ik ben hier geen nummer en we hebben korte lijnen. Er heerst ook echt een ‘samen-gevoel’, we doen het samen en helpen elkaar waar we kunnen.

Wat zou je mensen die overwegen te solliciteren bij DVTadvies willen meegeven?
Bij DVTadvies werken veelal mensen die al ervaring hebben uit de praktijk en vervolgens zijn doorgegroeid naar de advieskant. Hierbij komt hun praktijkervaring goed van pas.

Ook moet je het leuk vinden om nieuwe dingen te leren en te doen. Kijk naar mij, ik ben aangenomen als AutoCAD engineer / adviseur, maar daarnaast deed ik ook RGD-BOEI inspecties, was ik bouwopzichter en heb ik EPA-U/W adviezen opgenomen en geschreven. Momenteel ben ik aan het doorgroeien naar Adviseur elektrotechniek, zo blijft mijn werk uitdagend.

Als jij je herkent hierin, dan zou ik zeker solliciteren bij DVTadvies.

Marc Sneek

bouwkundig inspecteur

Halverwege 2020 is Marc Sneek als bouwkundig inspecteur (NEN 2767) bij DVTadvies in dienst getreden. 

Waarom heb je destijds bij DVTadvies gesolliciteerd?
Mijn vorige werkgever had last van de pandemie waardoor ik helaas mijn baan kwijt raakte. Ik moest daardoor op zoek naar een nieuwe baan. Via mijn LinkedIn connecties kwam ik bij DVTadvies terecht. Wat ik zag van de collega’s, cultuur en projecten op de website sprak mij meteen erg aan.

Wat vind je zo leuk aan je functie?
Het inspectiewerk van gebouwen en bouwwerken vind ik altijd een uitdaging, geen enkel project is hetzelfde. Ik heb projecten in alle soorten en maten, van kleine scholen, woningen en natuur-uitkijkpunten tot aan grote kantoren en winkelcentra. Juist door deze diversiteit blijft het zo leuk om hier te werken.

Na de inspectie maak ik een rapportage en/of een meerjarenonderhoudsadvies. Hiervoor werkt onze afdeling inspecties ook veel samen met de andere afdelingen in verband met onze multidisciplinaire projecten. De onderlinge band met de andere collega’s en afdelingen wordt hierdoor versterkt en de kennis gedeeld, waardoor je zelf ook weer nieuwe dingen leert.

Wat zou je mensen die overwegen bij DVTadvies te willen werken mee willen geven?
Wees jezelf! DVTadvies heeft een platte organisatie en een open cultuur. Mijn collega’s en ik hebben veel plezier in het werk, waardoor de sfeer op het werk heel fijn is.

Lisa Molthoff

projectmanager / adviseur

Dit is Lisa Molthoff, sinds 2020 werkzaam bij DVTadvies als projectmanager /adviseur in Utrecht.

Wat maakt dat jij bij DVTadvies werkt?
Met veel enthousiasme ben ik gestart als projectmanager voor afdeling inspecties om een project van  vier jaar te ondersteunen en te coördineren. Voor dit project doe ik het beheer en onderhoud van 22 schoolpanden voor het speciale onderwijs. De eerste periode van dit project is enorm snel gegaan. Ik had meteen een goede klantenbinding en heb daardoor een mooie relatie opgebouwd. Het samenwerken verloopt hierdoor snel en soepel.

DVTadvies biedt werknemers de mogelijkheid om werk te doen dat niet binnen jouw discipline ligt. Je wordt daarmee in de gelegenheid gesteld om je kennis te verbreden en multidisciplinair inzetbaar te zijn. Een hele mooie kans, maar dit moet wel iets zijn dat jij ook leuk vindt. Bij DVTadvies krijg je ook jaarlijks de mogelijkheid om een opleiding en/of cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen, persoonlijk en op je vakgebied. Door de drukte van mijn project is de kans om mijzelf verder te ontplooien erbij ingeschoten. Dit ga ik uiteraard verder oppakken!

Hoe zou je de DVTadvies manier van werken omschrijven aan mensen die overwegen te solliciteren?
De manier van werken is erg fijn, ik mag zelf mijn dag indelen, als ik maar zorg dat aan het eind van de week mijn taken gedaan zijn en de opdrachtgever tevreden is. Wij kijken kritisch naar de wensen van de opdrachtgever en stellen vragen om het achterliggende probleem op te kunnen lossen. We denken dus echt mee met de opdrachtgever en willen dat zij het leuk vinden om met ons samen te werken.

Daniël Singotani

projectmanager / adviseur

Dit is Daniël Singotani, circa twee decennia werkzaam bij DVTadvies, inmiddels projectmanager / adviseur in Rotterdam en nog steeds niet van plan om ergens anders naartoe te gaan.

Wat maakt dat jij al zo lang bij DVTadvies werkt?
Toen ik als afgestudeerde HTS Werktuigbouwkunde via, toen nog, Studentenwerk bij DVTadvies startte, werkten we in een team van vijf mensen. Al snel merkte ik dat DVTadvies een bedrijf is dat mensen de gelegenheid geeft om ambities waar te maken. Ik startte als tekenaar en mocht na een paar weken mee naar een bouwvergadering. Op dat moment had ik geen idee wat ik kon verwachten, en een paar vergaderingen bijwonen later kreeg ik de kans om hem voor te zitten. En zo is mijn leerproces bij DVTadvies altijd in een snelle lijn blijven bewegen, en inmiddels werk ik in een team van meer dan 80 mensen. Ambities worden beantwoord, dat maakt dat ik al 17 jaar bij DVTadvies werk.

Dit klinkt veelbelovend, maar wat is belangrijk om te beseffen?
Durf eerlijk naar jezelf te kijken. DVTadvies biedt werknemers de mogelijkheid om werk te doen dat niet binnen je discipline ligt. Je wordt daarmee in de gelegenheid gesteld om je kennis te verbreden en multidisciplinair inzetbaar te zijn. Een hele mooie kans, maar dit moet wel iets zijn dat écht bij je past. Een DVT-er is iemand die niet bang is om uit zijn of haar comfortzone te stappen, iemand die leergierig is en pragmatisch ingesteld.

Hoe zou je de DVTadvies manier van werken omschrijven aan mensen die overwegen te solliciteren?
We doen meer dan gevraagd wordt, we durven verantwoordelijkheid te nemen, kritisch te zijn en vragen te stellen. We staan naast onze opdrachtgevers en doen dit omdat we het leuk vinden.

Justin Amesz

projectmanager / bouwkundig adviseur

Na een tiental jaar als technisch manager in de commerciële vastgoed sector werkzaam te zijn geweest heeft Justin Amesz enkele jaren geleden de mogelijkheid gekregen een overstap te maken naar DVTadvies. Hij werkt hier als projectmanager en bouwkundig adviseur.

Wat vind je zo leuk in je huidige functie?
Binnen mijn huidige functie krijg ik de vrijheid mijn kennis en ervaring in te zetten op een uiteenlopend palet aan projecten voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van complexe, multidisciplinaire huisvestingsvraagstukken tot en met datacenterprojecten. Binnen DVTadvies zijn experts op vrijwel alle disciplines werkzaam en als team ontstaat de mogelijk een krachtige invulling te geven aan dergelijke projecten.

Kan je hier een voorbeeld van geven?
Ik verzorg bijvoorbeeld voor een opdrachtgever op Schiphol-Rijk, zijdelings ondersteunt door het team binnen DVT, sinds ruim drie jaar het operationeel management en beheer van hun datacenter. Dit datacenter is voor hen cruciaal binnen de bedrijfsvoering; 100% uptime en beschikbaarheid is hetgeen men naar hun klanten garandeert. In de rol van datacenter manager coördineer en manage ik het preventief en correctief onderhoud, signaleer ik eventuele problemen in een vroeg stadium en zie ik toe op correcte uitvoering van onderhouds-, herstel- en vervangingswerkzaamheden. Tevens verzorgen wij 24/7 calamiteiten- en storingsopvolging en adviseren wij de opdrachtgever op basis van zowel hun korte als langetermijnvisie. Alles met als doel aan de vraag van de opdrachtgever, betreffende de 100% beschikbaarheid, te voldoen.

En hoe gaat de samenwerking met de opdrachtgever?
De samenwerking met de opdrachtgever kent haar basis in vertrouwen. Zo krijgen wij met regelmaat de vrije hand om namens hen te acteren en vertrouwt men op adviezen zoals wij deze als DVTadvies verzorgen. Een bijzonder prettige en wederzijds respectvolle samenwerking.

Jan Doeland

adviseur elektrotechniek

In 2020 is Jan Doeland als adviseur elektrotechniek bij DVTadvies in dienst getreden. Gestart in een periode waarin de covid-19-pandemie net begon, en alles even anders was dan normaal. Inmiddels heeft Jan helemaal zijn draai gevonden en zit hij goed op zijn plek.

Dat was vast een gekke periode, begin covid-19, om aan een nieuwe baan te starten?
Ja klopt, maar het ging eigenlijk allemaal heel erg goed. En dat terwijl mijn vrouw corona bleek te hebben en we daardoor 13 weken in quarantaine zaten in de beginperiode. Ik begon meteen met leuke projecten en het verliep eigenlijk allemaal heel soepel. Ook de opname binnen het huisvestingsteam verliep ondanks de quarantaine goed. Even bellen of Teams voor overleg was geen enkel probleem.

Inmiddels ben je bijna anderhalf jaar verder, hoe is het nu?
Goed! Ik ben met regelmaat op kantoor en heb mijn collega’s goed leren kennen. We hebben regelmatig informeel inhoudelijk overleg en dat vind ik prettig. Bij DVTadvies heerst een cultuur van weinig vergaderingen, maar veel informeel delen van kennis en informatie en dat past goed bij mij. De cultuur is open en benaderbaar. Toen ik vanuit een klein adviesbureau de overstap maakte naar een snel groeiend DVTadvies, maakte ik me daar eerst wel zorgen over; hoe gemakkelijk zal alles nog gaan, maar die zorg was volledig onterecht.

Wat onderscheidt DVTadvies voor jou als elektrotechnicus?
Bij DVTadvies word je uitgedaagd om in meer detail naar je werk te kijken, en je verder te blijven verdiepen binnen je vakgebied. Waar elektrotechniek nog weleens een ‘bijzaak’ was binnen het gehele plaatje, is het binnen DVTadvies een gewaardeerd vak.

Wat zou je mensen die overwegen bij DVTadvies te willen werken mee willen geven?
DVTadvies is een organisatie waarbinnen je de gelegenheid krijgt om aan heel afwisselende projecten te werken. Als je de interesse hebt om meer te leren over een andere discipline, dan kan dat hier. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en je mag binnen je project alles doen. Je zal veel samenwerken met collega’s, ook van andere disciplines, en dit moet bij je passen. Een brede interesse in mensen, je opdrachten en techniek.